Zakaj je pozimi za vašega otroka potrebna zimska vreča

18 novembra 2021 | Dom in vrt

Vse kar morate vedeti!

Prihajajo hladnejši dnevi. Toda to ne pomeni, da morate svojega otroka imeti zaprtega v hiši in čakati, da hladni meseci minejo. Vi in vaš dojenček se lahko skupaj sprehodite s pomočjo zimske vreče in zimskimi rokavicami, odeje ali podloga za vaš voziček.

Kako zimska vreča ogreva vašega otroka?

Zimska vreča je izolacijska podloga, ki spominja na spalno vrečo, ki jo lahko pozimi namestite na voziček. Narejena je iz plasti bombaža ali flisa od znotraj, ki bo vašega otroka ogrela. Hkrati je tkanina zračna, tako da vaš dojenček ne bo lepljiv in razdražen od znoja. Zimska vreča ima na vrhu tudi kapuco, ki jo lahko nosi vaš otrok, da zaščiti ušesa in glavo pred mrazom. Rezultat je prijeten izlet z vozičkom za vašega otroka, saj oba uživate v znamenitostih in zvokih vašega prostega sprehoda.

Zakaj je zimska vreča boljša od navadnih odejic?

Zimska vreča objema otroka s celoma (od spodaj in od zgoraj) in se ne bo razpletala, ko se vaš otrok vrti, za razliko od dekic. Zimska vreča otroku zagotavlja tudi več prostora za gibanje in zagotavlja njegovo udobje. Zimske vreče so tudi bolj zračne v primerjavi z odejami in kombinezoni, kar zmanjšuje srbenje, izpuščaje in draženje za vašega otroka.

Kako se uporablja zimska vreča?

Zimska vreča je praktična in enostavna za uporabo. Ima stransko zadrgo.

Za koga se lahko uporabljajo zimska vreča?

Za dojenčke in malčke se lahko uporabljajo določene zimske vreče. Obstajajo pa tudi univerzalne zimske vreče, katerih spodnji del lahko prilagodite in razširite, ko vaš otrok raste. Namesto da bi kupovali novo vrsto podložk za noge, kadar koli vaš otrok preraste starega, bi vam univerzalna zimska vreča na dolgi rok prihranil denar.

Zakaj novorojenčki potrebujejo zimske?

Imunski sistem novorojenčkov se še razvija. To pomeni, da je njihovo zdravje še vedno ranljivo za bolezni, povezane s hladnim jesenskim in zimskim vremenom. Preprečite prehlad, kašelj in druge bolezni dihal, tako da svojemu novorojenčku kupite zimsko vrečo.

Kdaj se uporablja zimska vreča?

Zimska vreča je praktična in nujna, ne glede na to, ali grete z otrokom na obisk, na sprehod v park ali na morje… Proizvajalci so oblikovali zimske vreče, ki vzdržijo hladne in nizke temperature. Namesto da s seboj nosite nahrbtnik, poln debelih jaken, odej ali snežnih oblek, preprosto položite svojega otroka v voziček in ga zavijte v zimsko vrečo, da ga zaščitite pred mrazom. Pri uporabi zimske vreče lahko prihranite prostor in čas.

Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate zimsko vrečo?

Izberite zimsko vrečo, ki vam omogoča, da jo v nekaj preprostih korakih pritrdite na voziček. Prav tako, da jo lahko enostavno odstranite, ko jo morate oprati. Upoštevajte tudi podnebje v kraju, kjer živite vi in ​​vaš malček. Lahko pričakujete tudi, da so zimske vreče, zasnovana za zaščito pred nizkimi temperaturami, dražje od tistih, ki so zasnovane za blažje podnebje.

Za vaše najmlajše ponujamo različne vrste zimskih vreč, pri nas lahko najdete vse, kar potrebujete za vašega najmlajšega. Preverite našo trgovino zdaj!

O PODJETJU

Logo

Kikkaboo, je kakovostna in ugodna priznana blagovna znamka, preizkušena ter priznana tudi s strani strokovnjakov. Vse to potrjuje kvalitetno izdelavo naših izdelkov, enostavnost uporabe in dolgo življenjsko dobo.

Topliška cesta 1
8000 Novo Mesto
Slovenija

Telefon: 040-462-266


Ostale objave

Avtomoto

Zabava

15 junija 2023

Električna kolesa Crussis

Pričnite svojo pustolovščino z Crussis e-kolesom, ki s svojo napredno tehnologijo in slogom obeta nešteto možnosti za raziskovanje. V tej dobi, kjer je okoljska ozaveščenost postala ena izmed najpomembnejših tem, električna kolesa Crussis ponujajo alternativo tradicionalnim prevoznim sredstvom. Pravzaprav, električna kolesa Crussis ponujajo mnogo več kot le prijaznost do okolja. Zagotavljajo tudi udobje, hitrost in, … Continued

Preberi več >

Lepota in zdravje

2 decembra 2021

Proteini – Priporočen dnevni vnos

Proteini z drugo besedo imenujemo tudi beljakovine. Proteini ali beljakovine so komplekna organska molekula, ki jo sestavljajo najmanj 50 verižno povezanih aminokislin. Delimo jih na enostavne beljakovine (proteini) in sestavljene beljakovine s prostetično skupino (proteidi).   Proteini spadajo v skupino makrohranil, saj jih moramo s hrano zaužiti v večjih količinah in tako predstavljajo velik vir … Continued

Preberi več >