Nemščina za otroke vseh starosti

26 avgusta 2021 | Izobraževanje

Dober tečaj nemščine za otroke mora potekati v sproščenem in zabavnem okolju. Pogoj za to je, da so učitelji posebej usposobljeni za učenje otrok, hkrati pa imajo izrazit čut za delo z otroki. Pomembno je, da znajo pritegniti pozornost otrok, jih primerno spodbujati in ob pravih trenutkih pohvaliti. Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili, zato ima izkušen učitelj, ki zna motivirati, res veliko vlogo.

Nikoli ni prezgodaj (ali prepozno) za učenje nemščine

Nikoli ni prezgodaj ali prepozno, da bi se naučili novega jezika. Je pa seveda res, da v rani mladosti otroci lažje usvojijo pravilno intonacijo. Tako bodo sčasoma lažje spregovorili kot materni govorci ter postali samozavesti tudi v nemškem jeziku. Posebnost jezikovne šole Lingula je, da lahko 4-letnik, 10-letnik in 12-letnik tečaj nemškega jezika obiskujejo istočasno. Hkrati je namreč organiziranih več skupin, kar bistveno poenostavi organizacijo časa staršev.

Klepetamo, fajn se imamo in zato vse znamo!

Resnična izpostavljenost nemškemu jeziku je najboljša osnova za to, da otrok usvoji pravilno izgovorjavo. Tečaj Mini Lingula je zato odlična izbira za zgovorne otroke in bodoče odrasle govorce, ki se bodo v tujem jeziku znašli kot na domačem terenu. V Linguli nemščina za otroke poteka v sproščenem in naravnem okolju, skozi igro in pogovor, ne da bi jih posedli za mizo in jim razlagali slovnična pravila. Na ta način občutek za jezik usvojijo mimogrede.

Brezplačne urice za najbolj zgovorne

Otroci lahko v izbranih mesecih Mini Lingulo preizkusijo tudi brezplačno. Vpis na tečaj nemščine za otroke bo lažji, če se bodo vaši najmlajši najprej prepričali, kako poteka pouk. Medtem ko bodo mladi kameleončki preizkušali brezplačne urice, pa se lahko starši pogovorite z izkušenimi učiteljicami ali s prijaznimi Lingulinimi svetovalkami za zgovorne otroke.

Da bi otroci kar najbolj premagali strah pred neznanim, lahko na brezplačne urice pripeljejo tudi prijatelja. V dvoje je navsezadnje vselej lažje in bolj zabavno.

O PODJETJU

Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Izobraževanje

28 julija 2021

Učenje angleščine za otroke

Poskrbite za bodoče dobre govorce angleščine Učenje tujih jezikov je danes nujna naložba, saj je angleščina postala nepogrešljiv globalni jezik, brez katerega si težko predstavljamo vsakdanje življenje. Pri učenju tujega jezika pa je predvsem za otroke ključnega pomena, da vključimo vse čute: vid, sluh, otip, vonj in okus. Otroci namreč svet okoli sebe zaznavajo z … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

7 julija 2021

Tečaj angleščine za otroke

Razlogov za zgodnji vpis na jezikovni tečaj je resnično veliko. Otroci so namreč kot spužvice, ki hitro vsrkajo nove besede in lažje osvojijo tudi pravilno izgovorjavo. Prav tako so otroci pri učenju bolj sproščeni, saj še niso razvili strahu pred tujim jezikom in se ne bojijo, da bi uporabili napačno besedo. Mora pa biti tečaj angleščine … Continued

Preberi več >