Nemščina za otroke vseh starosti

26 avgusta, 2021 | Izobraževanje

Dober tečaj nemščine za otroke mora potekati v sproščenem in zabavnem okolju. Pogoj za to je, da so učitelji posebej usposobljeni za učenje otrok, hkrati pa imajo izrazit čut za delo z otroki. Pomembno je, da znajo pritegniti pozornost otrok, jih primerno spodbujati in ob pravih trenutkih pohvaliti. Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili, zato ima izkušen učitelj, ki zna motivirati, res veliko vlogo.

Nikoli ni prezgodaj (ali prepozno) za učenje nemščine

Nikoli ni prezgodaj ali prepozno, da bi se naučili novega jezika. Je pa seveda res, da v rani mladosti otroci lažje usvojijo pravilno intonacijo. Tako bodo sčasoma lažje spregovorili kot materni govorci ter postali samozavesti tudi v nemškem jeziku. Posebnost jezikovne šole Lingula je, da lahko 4-letnik, 10-letnik in 12-letnik tečaj nemškega jezika obiskujejo istočasno. Hkrati je namreč organiziranih več skupin, kar bistveno poenostavi organizacijo časa staršev.

Klepetamo, fajn se imamo in zato vse znamo!

Resnična izpostavljenost nemškemu jeziku je najboljša osnova za to, da otrok usvoji pravilno izgovorjavo. Tečaj Mini Lingula je zato odlična izbira za zgovorne otroke in bodoče odrasle govorce, ki se bodo v tujem jeziku znašli kot na domačem terenu. V Linguli nemščina za otroke poteka v sproščenem in naravnem okolju, skozi igro in pogovor, ne da bi jih posedli za mizo in jim razlagali slovnična pravila. Na ta način občutek za jezik usvojijo mimogrede.

Brezplačne urice za najbolj zgovorne

Otroci lahko v izbranih mesecih Mini Lingulo preizkusijo tudi brezplačno. Vpis na tečaj nemščine za otroke bo lažji, če se bodo vaši najmlajši najprej prepričali, kako poteka pouk. Medtem ko bodo mladi kameleončki preizkušali brezplačne urice, pa se lahko starši pogovorite z izkušenimi učiteljicami ali s prijaznimi Lingulinimi svetovalkami za zgovorne otroke.

Da bi otroci kar najbolj premagali strah pred neznanim, lahko na brezplačne urice pripeljejo tudi prijatelja. V dvoje je navsezadnje vselej lažje in bolj zabavno.

O PODJETJU

Logo

S pomočjo edinstvenega načina poučevanja tujih jezikov Lingula - Your Licence to Speak™ vam jamčimo, da boste hitro pridobili samozavest pri komuniciranju v tujih jezikih.

Šmartinska c. 152
1000 Ljubljana
Slovenija


Ostale objave

Dom in vrt

7 oktobra, 2021

MONGE hrana za pse

Mokra hrana kot dodatek in poslastica za male in velike pse Da bo vaš pes srečnejši, mu občasno poleg suhe hrane za pse, ki naj predstavlja osnovno prehrano ponudite tudi kakšen posladek. Med posladke pa lahko uvrstimo tudi mokro hrano za pse. Ena od odličnih izbir je tudi mokra hrana za pse Monge. Hrana Monge … Continued

Preberi več >

Vse kar morate vedeti! Prihajajo hladnejši dnevi. Toda to ne pomeni, da morate svojega otroka imeti zaprtega v hiši in čakati, da hladni meseci minejo. Vi in vaš dojenček se lahko skupaj sprehodite s pomočjo zimske vreče in zimskimi rokavicami, odeje ali podloga za vaš voziček. Kako zimska vreča ogreva vašega otroka? Zimska vreča je … Continued

Preberi več >