Kata
Dom in vrt

KATA

Shopfitting & Design

Motivacija za dosego česa in možnosti zadovoljstva osebja (in posledično povečane produktivnosti) pomeni, kako pomembna je lahko dobro zasnovana pisarna. Od udobnega pohištva do barv za stenske barve je treba paziti, zato je pomoč pri poklicnih podjetjih za notranje oblikovanje  za vaš delovni prostor ključnega pomena kot kdaj koli prej.

Študije kažejo:

– 50% zaposlenih med delom na delovnem mestu čuti stres
– 45% zaposlenih, starih od 18 do 24 let, ima raje netradicionalno pisarno
– Delo v dobrem okolju lahko okrepi moralo zaposlenih, poveča njihovo zadovoljstvo pri delu in njihovo produktivnost.

Najem poklicnega podjetja za notranje oblikovanje in pogodbenih podjetij se morda zdi kot prihranek denarja za različna podjetja, saj je samostojno oblikovanje komercialnih in poslovnih podjetij lahko zelo težko. Po podrobnejšem pregledu različnih modelov pri vašem vsakodnevnem delu obstaja možnost, da bi se tisto, kar se vam zdi tako fantastično v vaših mislih, v resnici spremenilo v nekaj zelo neprofesionalnega. Tu je seznam nekaterih prednosti najema profesionalnih storitev notranje opreme za vaše delovno mesto:

Prihranite čas in denar

To je eden najpomembnejših vidikov razmišljanja, če tega še niste storili. Iskanje podjetja za notranje oblikovanje pisarn je pametna odločitev, če ste vložili dobro vsoto denarja in si želeli, da bi izgledal najbolje. Ne glede na to, ali imate kakšno idejo, kako začeti pisarniško oblikovanje, ali pa nimate pojma, ampak želite dvigniti roko za pomoč pri sestavljanju kosov ali pa preprosto nimate dovolj časa za izvedbo svojega sloga zaradi natrpanega urnika dan.

Ocenjevanje na delovnem mestu

Izkušeno podjetje za notranje pogodbene zadeve, kot je KATA, Shopfitting&Design, lahko strokovno oceni vaš položaj in pripravi trden akcijski načrt. Pravilni vrstni red stvari v načrtu je ključnega pomena za določanje, kaj je mogoče ponovno uporabiti ali urediti. To bo v pomoč tudi pri učinkovitejši porabi proračuna.

Veliko znanja

Strokovnjaki za notranjo opremo vam lahko pomagajo pri ohranjanju proračuna in prihranijo čas ter trud. Tisti, ki imajo dolgoletne izkušnje v industriji, se dobro zavedajo optimalne uporabe virov za vse, kar je povezano z vašo pisarno. Podjetja, kot je KATA, Shopfitting&Design, vam bodo prihranila čas za raziskovanje izdelkov, blagovnih znamk in cen. Pri notranjem oblikovanju in pogodbenem podjetju je na voljo veliko stvari, ki mnogim niso na voljo v smislu povezav, virov in splošnega blaga.

Razumevanje oblike in funkcije

Podjetja za notranje oblikovanje  pomagajo pri pridobivanju faktorja “wow”, ki ste ga vedno iskali. Razmišljajo drugače in si predstavljajo splošno sliko, ki je stranke pogosto ne zmorejo. Oblikovalci razmišljajo ves dan. Oblikovanje pisarniške notranjosti je spretnost in umetnost za povečanje prostora in kakovost dela v prostoru. Pridobitev strokovnih storitev poveča raven izkušenj in spremeni vašo pisarno v čudovito strukturo, na katero ste lahko ponosni. Imajo tudi bistveno znanje o popolnem načrtovanju prostora. To je vsekakor rezultat dolgoletnih izkušenj.

KATA

Shopfitting & Design

KATA, Shopfitting & Design  je strokovno podjetje za notranje oblikovanje z izkušenim očesom, ki vam lahko samodejno pove, če je s prostorom kaj narobe ali prav. Takojšen posvet je velika prednost pri umetniških odločitvah.