Enaa – največja slovenska spletna trgovina

28 oktobra, 2021 | Avtomoto

Enaa je spletna trgovina s presežniki. Ekipa se sicer rada pohvali predvsem z odprtostjo in predanostjo kupcem, vendar pa ni mogoče spregledati, da gre za prvo in najstarejšo slovensko spletno trgovino. Prvi kupci so z Enaa že vse od leta 1999. Obenem je to z več kot 400.000 ponudbami največja spletna trgovina v regiji. Enaa široko ponudbo zagotavlja z lastnim izborom ter skoraj 300 partnerji, ki kot partnerji prodajajo preko Enaa. Lastni program vključuje predvsem računalniško opremo, televizorje in telefone, medtem ko ponudbo v ostalih izmed 17 oddelkov: Bela tehnika, Zdravje in Lepota, Športni oddelek, Avto moto in Otroški oddelek, če naštejemo le najpomembnejše oblikuje nekaj sto slovenskih in tujih trgovcev.

 

Veliki prihranki za družine in posameznike

Čeprav lahko potrošniki na Enaa hitro najdejo skoraj vsako malenkost za katero bi sicer morali obresti kar nekaj trgovin, največjo prednost nakupov na Enaa predstavljajo večji nakupi. V gospodinjstvu lahko največ prihranite z nakupi televizorja, hladilnika ali pralnega stroja.

Šoferji na Enaa radi kupujejo boljše gume. Menjava gum dvakrat na leto preko Enaa zaradi ugodnih cen ni več tako draga. Brez skrbi si lahko privoščite zimske gume za zimo in letne gume za preostali del leta.

Seveda znajo na Enaa tudi razvajati. Na kuhinjskem pultu ne sme manjkati kavni aparat. Ponujajo širok izbor modelov za ekspres kavo in različne okuse kav na kapsule. V kopalnici skoraj ne sme manjkati električna zobna ščetka. Tu so še športne ure. No, odličnim akcijam kar ni videti konca. Na Enaa so izračunali, da bi moral kupec zato, da vsakemu izdelku iz njihove ponudbe nameni vsaj eno minuto svoje pozornosti, v njihovi trgovini ostati okrog 300 dni. Na srečo Enaa iskalnik omogoča, da vsak najde ponudbo, ki mu ustreza v nekaj sekundah.

 

Hitri in ugodni krediti kar preko spleta

Veliki nakupi, veliki prihranki. Kaj pa, če se vam pokvari pralni stroj ravno takrat ko ste za vaš avto kupili nove zimske gume in je družinski račun prazen? Ali pa se začenja svetovno prvenstvo v nogometu, vaš stari televizor pa ima že precej slabšo sliko in zvok od sosedovega? Ali morate res najprej na vašo banko, da vam odobrijo kredit? Potem obiskati nekaj trgovskih centrov z belo tehniko, izbrati nov pralni stroj in se nato še dogovoriti za prevoz do vašega stanovanja ter nato še poiskati električarja, da vam ga namesti. Na Enaa je vse skupaj precej bolj preprosto in vse lahko uredite od doma. Izberete pralni stroj ali televizor, pravzprav lahko kar oboje, naložite v košarico in ko pridete do blagajne, izberete plačilo s kreditom. Odobritev dobite v nekaj sekundah in zaključite nakup.

 

Ekspres dostava

Ne glede na to v katerem kraju živite, boste že naslednji dan na vaš naslov prejeli izdelke iz Enaa zaloge. No, ja, če ne živite ravno v Aljaževem stolpu na vrhu Triglava. Kupci iz Ljubljane in okolice bodo izdelke prejeli še prej, večinoma isti dan, ko oddajo naročilo. Vsi, ki se jim še posebej mudi, pa se lahko le zapeljejo do Enaa Drive In prevzemnega centra in naročeno blago prevzamejo dobesedno v nekaj sekundah. Rekord je namreč 14,7 sekunde.

O PODJETJU

Logo

Za montažo bele tehnike ali klimatskih naprav, za namestitev televizorja, namestitev in popravilo računalnikov ter programske opreme, kadarkoli potrebujete strokovnjaka, zrihtamo vse!

Savska cesta 3a
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: 01 43 76 333


Ostale objave

Dom in vrt

15 aprila, 2021

Daikin Stylish

Enakomerna temperatura in čist zrak v prostoru Klimatska naprava Daikin Stylish Enakomerno porazdeljena temperatura v prostoru Daikin klimatska naprava Stylish uporablja posebej zasnovan inteligentni toplotni senzor, ki zaznava temperaturne razlike različnih površin, kot so tla in stene, ter na podlagi teh informacij inteligentno enakomerno porazdeli temperaturo v prostoru. Inteligentni toplotni senzor meri temperaturo površin v … Continued

Preberi več >

Lepota in zdravje

28 julija, 2021

Kolagen je priporočljiv tudi za moške

Tako kot ženske se tudi moški spopadajo s težavami, kot so občutljivost kože, akne in staranje. Čeprav nekateri mislijo, da so izdelki za nego kože namenjeni samo ženskam temu ni tako. Res pa je, da se sama koža med spoloma razlikuje. Moška koža ima drugačno sestavo kot ženska, zato potrebuje drugačno nego. Razlika med žensko … Continued

Preberi več >