Collagen

9 decembra 2021 | Lepota in zdravje

COLLAGEN BEAUTY GEL

Ne postavljajte si omejitev, temveč raje razvijte dobre navade. ? Začnite svoj dan s Collagen BEAUTY gelom, kateri ni le dobrega okusa?, temveč tudi poln vitaminov, ki blagodejno vplivajo na vašo kožo, lase in nohte. ?‍♀️? ?

Po 25. letu starosti, se naravna proizvodnja kolagena upočasni, to pa se kaže v manjši elastičnosti in prožnosti kože ter nastajanju prvih gub. Te procese pa lahko upočasnimo z vnosom kolagena, kateri je glavna sestavina, slovenskega izdelka Collagen BEAUTY gel.

Izdelek vsebuje poleg kolagena Verisol® tudi C vitamin, ki ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Če želiš spodnje oziroma kaj od spodaj naštetega, potem ne oklevaj in prični s pitjem tega okusnega, slovenskega izdelka, ki je balzam za kožo, nohte, lase ter boljše počutje. ✨

 

? večja elastičnost, prožnost in vlažnost kože

? glajenje gub in upočasnitev njihovega nastanka

? izboljšanja struktura las in nohtov (gostejši lasje in trši nohti)

? fantastično počutje

 

Ne odlašajte z nakupom svoje škatlice Collagen BEAUTY gela na ? www.kolagen.si ?

 

COLLAGEN FIT GEL

Ali ste vedeli, da do svojega 50. leta izgubimo polovico svojega naravnega kolagena, ki predstavlja glavno beljakovino vezivnega tkiva?? Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu, ki je pomembna pri kosteh?, vezeh in hrustancu, predvsem pa v sklepih.

Upad kolagena vpliva na zmanjšanje gibljivosti telesa, pri tem pa prihaja do obrabe sklepnega hrustanca in bolečin. ? Pomagajte si s Collagen FIT gelom in pripomorite svojemu telesu z novo merico energije in gibljivosti!

Collagen FIT gel vsebuje patentiran kolagen Fortigel®, kateri velja za enega najboljših  kolagenov na tržišču. ? Gre za beljakovino z nizko molekulsko maso in odlično absorpcijo, saj se majhne molekule kolagena hitro in učinkovito absorbirajo ter pripomorejo k normalnemu delovanju sklepov. ?

 

✅ pravilno delovanje mišic in sklepov,

✅ ohranitev močnih kosti,

✅ zdravi sklepi in hrustanec,

✅ lepši videz kože, las in nohtov,

✅ za vse športnike (rekreativne in profesionalne),

✅ priporočljiv predvsem za starostnike in ljudi s težavami v sklepih.

 

Naj postane Collagen FIT gel tvoja vsakodnevna rutina! Collagen FIT gel škatlica te čaka na ➡️ www.kolagen.si

O PODJETJU


Ostale objave

Morda ne boste veliko razmišljali o svojem ogrevalnem sistemu HVAC. To neupoštevanje je dejansko takšno, kot bi moralo biti. Verjetno o sistemu razmišljate le, če ne deluje pravilno. Če sistem opravlja svoje delo, vam ni treba skrbeti. Pa vendar veste, ali imate toplotno črpalko? Če tega ne storite, lahko razmislite o vlaganju v enega. Spodaj … Continued

Preberi več >

Nakup novega pohištva je vedno izziv, še posebej ko iščemo nekaj, kar bo služilo starejšim članom družine. Eden od ključnih kosov pohištva v domu je sedežna garnitura, ki je pogosto središče dnevne sobe. Za starejše osebe pa je še posebej primerna sedežna garnitura s počivalnikom. Ta specifična zasnova omogoča udobje, podporo in enostavno uporabo, ki … Continued

Preberi več >