Unikaten recept za vašega ljubljenega psa

10 marca, 2021 | Dom in vrt

Če iščete recept, kateri bo vašemu psu res všeč, ki je super zdrav in bogat s hranili, ste prišli na pravo mesto. Ne glede na to, ali ste novi hišni starš divjih psičkov, ki si utirajo pot do zdrave prihodnosti, ali imate starejšega psa s posebnimi potrebami, so ti recepti hranljivi, koristni in najpomembnejše – psi jih imajo radi.
Ni boljšega načina, da zagotovite, da vaš pes dobi točno tisto, kar potrebuje v svoji prehrani, kot priprave obrokov za vašega psa. Toda za nekatere je ideja ročnega priprave obrokov le še ena stvar, za katero nimamo dovolj ur na dan.

Najboljši recept

Zato smo pri izbiri najboljšega recepta poskrbeli, da je bil dovolj preprost, tako glede sestavin kot časa in korakov za njihovo pripravo. In za vas smo že opravili raziskavo, zato kliknite na naš neverjetni recept in dodajte ga med svoje priljubljene! Ne pozabite upoštevati kakršnih koli prehranskih omejitev (na primer alergij na hrano) in se pogovorite s svojim veterinarjem o prehodu na domače obroke in o tem, kako bi to lahko vplivalo na vašega mladiča.

Zdaj, pa poglejte recept za:

Scooby’s Stew

V teh hladnejših nočeh sanjamo o juhah in enolončnicah, ki nas pripeljejo neposredno do te pasme. Zgodba o obari se začne tako, kot to počnejo številni recepti za domačo pasjo hrano – mladiček ustvarjalke Michelle je zbolel in se je zmešal in morala je biti kreativna pri pripravi obrokov, da bi popravila stanje razdraženega želodca njenega psa. Mogoče je ta težava izginila, ampak kuhinjska navada je ostala in zdaj njuni mladiči pogosto dobijo domače jedi, ne glede na to, ali to potrebujejo!

Michelle je vedela, da želi ustvariti nekaj, kar bi lahko enkrat na teden pripravila in stregla cel teden (še ena običajna nit, ki smo jo našli v našem kopanju po receptih), in se odločila za enolončnico, ki traja le približno 15 minut priprave in nato 5-8 ur. – počasni štedilnik. Pravi, da ostane v hladilniku nekaj dni sveža in se lepo odtaja, medtem ko druge noči v tednu pripravlja človeško hrano. Smešno piše:

Res dobro diši!

»Naj vas opozorimo, da res dobro diši, in ko ga pripravite prvič, bodo psi zalezovali posodo in pustili na njej kupe sline, dokler ne bo dokončal kuhanja. Za izogib te situacije priporočam strateško postavljeno pralno preprogo, ki preprečuje, da bi stopili v velikansko lužo. ”

Enolončnica je dobila ime po sladkem mladičku, za katerega ga je prvotno pripravila, Scoobyju, ki je pred več kot letom dni izgubil bitko z rakom. Tako smo veseli, da je za vedno ovekovečen s to okusno enolončnico in nekaj svojih najljubših sestavin deli z mladički daleč naokoli!

Sestavine:

–  2 1/2 skodelice vode
–  1 skodelica rjavega riža
–  2 skodelici sladkega krompirja, na kocke
–  2 veliki piščančji prsi, razrezani na 6 kosov
–  2 kilograma zamrznjene mešane zelenjave (grah, korenje zelenega fižola)

Navodila:

– Sestavine postavite v počasni kuhalnik po vrstnem redu, tako da piščanca popolnoma pokrijete z zelenjavo

– Kuhajte 5 ur pri visoki ali 8 ur pri nizki temperaturi

– Odstranite iz počasnega štedilnika, razrežite piščanca in vmešajte mešanico riža in zelenjave, da se enakomerno porazdeli.

– Hranite pokrito v hladilniku do tri dni ali zamrznite v obrokih za enkratno uporabo.

 

Nasvet za profesionalce: V enolončnico vmešajte nekaj kostne juhe v prahu. Tako zdravo je in psi imajo radi okus.

O PODJETJU

Logo

Po najboljših močeh se trudimo da vam v naši spletni trgovini 4shop.si zagotovimo izdelke najvišje kakovosti, hitro dostavo in strokovno svetovanje.

Zbilje 3F
1215 Medvode
Slovenija

Telefon: +386 41 844 601


Ostale objave

Zabava

2 februarja, 2021

Pust

Pustni čas predstavlja mejo med zimo in pomladjo. Njegov datum se letno spreminja glede na datum velike noči. Pogosto ga povezujemo s prihodom pomladi. Pust je eden izmed starejših krščanskih praznikov. V tistem času je pomembno, da se dobro napijemo in najemo raznih dobrot. Včasih se je verjelo, da strašljive pustne šeme pomagajo odgnati zimo … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

23 decembra, 2020

Klimatske naprave in Toplotne črpalke

Bi morali za dom izbrati toplotno črpalko ali klimatsko napravo? Izbira sistema je pomembna izbira za udobje doma. Med sistemi obstajajo določene razlike. Primerjajte začetne stroške, zahteve za namestitev, stroške vzdrževanja in raven učinkovitosti vsakega sistema, da se boste lažje odločili, katera je bolj primerna za vaš dom.   Stroški in učinkovitost Klimatske naprave in … Continued

Preberi več >