Mul’c

31 marca, 2021 | Lepota in zdravje

Vsak Mul’c izdelek vsebuje med 4 in 5 sestavin. Vse sestavine so visoko kvalitetne in skrbno izbrane. Mul’c izdelki ne vsebujejo umetnih arom, barvil, belega sladkorja in konzervansov. Glavne sestavine Mul’c izdelkov so oves, pira, kokosov sladkor, kakav, orehi, lešniki in kokos.

 

Mul’c izdelki

Njihova pakiranja vsebujejo mešanice za pripravo kar 7 obrokov. Spodaj si poglejte Mul’c izdelke in njihove zdrave sestavine.

Hero (oreh)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, orehi iz Mul’c nasada, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Aleš&Nik (lešnik)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio praženi lešniki, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Kavka (kakav)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Kokoš (kokos)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio kokos in bio kokosov sladkor.

Sanje (sadje)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio suhe marelice, bio suhe slive, bio suhi datlji, bio kokosov sladkor in bio cimet.

Kaktus (kakavov napitek)

Bio kokosov sladkor in bio manj masten kakav.

Lešnik Instant

Bio ovseni kosmiči, bio kokosov sladkor, bio praženi lešniki in bio kakav.

Kakav Instant

Bio ovseni kosmiči, bio kokosov sladkor in bio kakav.

Jabolko Instant

Bio ovseni kosmiči, bio sušena jabolka v prahu, bio kokosov sladkor in bio cimet.

Bio ovseni kosmiči

Bio mehki ovseni kosmiči iz ekološke predelave.

 

Mul’c prednosti

Mul’c izdelki so hitro pripravljeni, so velik vir beljakovin in imajo visoke prehranske vrednosti.

Oves

Je vir beljakovin in vlaknin. Daje občutek sitosti in poskrbi za bolj urejeno prebavo. V ovsu se nahajajo vitamini A in B, mangan, fosfor, kalij in železo.

Pira

Je prav tako vir beljakovin in vlaknin. Splošno vpliva na naše počutje, zmanjšuje stres in krepi naš imunski sistem. Pomaga pa tudi ohranjati zdrave lase in nohte.

Kokosov sladkor

Je naravni vir mineralov in ima nizek glikemični indeks. Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, krepi imunski sistem ter pomaga pri ohranjanju zdravih kosti.

Kakav

Kakav ima nizko vsebnost maščob ter vsebuje vrsto antioksidantov in mineralov.

Mul’c orehi

So odličen vir vlaknin in vsebujejo vrsto mineralov. Izmed vseh oreškov imajo orehi najvišjo vsebnost Omega 3 maščobnih kislin in antioksidantov. Izboljšujejo spomin, po nekaterih raziskav pa naj bi orehi pomagali celo pri izgubi kilogramov.

Lešniki

Vsebujejo veliko vitaminov B in E, kar poskrbi za dobro prebavo, zdravo kožo, lase in nohte. Lešniki izboljšujejo spomin in skrbijo za zdrav krvni obtok.

Kokos

Nizka vsebnost ogljikovih hidratov in visoka vrednost beljakovin ter balastnih snovi so prednosti, ki odlikujejo kokosovo moko. Ureja tudi prebavo, skrbi za čiščenje prebavnega trakta in zagotavlja večjo vitalnost.

O PODJETJU

Logo

Za blagovno znamko Mul’c stojiva Tina in Mark, življenjska sopotnika, starša Neže in Nika, velika ljubitelja narave in odlične, zdrave, doma pripravljene hrane.

Žale 19A
1241 Kamnik
Slovenija

Telefon: 031 244 710


Ostale objave

Turno smučanje je vrhunsko za mnoge smučarje, saj odpira povsem novo stran gora in letovišč. Potovanja, pustolovščine in nedotaknjen sneg naredijo to izkušnjo izjemno. Lahko pa se zdi za tiste, ki so novi v športu, nekoliko zastrašujoče, zato je tukaj nekaj nasvetov z napotki. Oprema – naj bo lahka Turno smučanje zahteva precej opreme, zato … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

13 januarja, 2021

Prevc

Kuhinje v številkah Za koliko časa pa vi kupujete novo kuhinjo? Večina strank, ki izbere kuhinjo v salonih Prevc, jo ima vsaj 20 let. Strokovnjaki so izračunali, da vsak uporabnik v kuhinji v dvajsetih letih prehodi več kot 1500 kilometrov. V kuhinjah, ki niso praktične, je ta številka lahko tudi podvojena. V povprečju v kuhinji … Continued

Preberi več >