Mul’c

31 marca, 2021 | Lepota in zdravje

Vsak Mul’c izdelek vsebuje med 4 in 5 sestavin. Vse sestavine so visoko kvalitetne in skrbno izbrane. Mul’c izdelki ne vsebujejo umetnih arom, barvil, belega sladkorja in konzervansov. Glavne sestavine Mul’c izdelkov so oves, pira, kokosov sladkor, kakav, orehi, lešniki in kokos.

 

Mul’c izdelki

Njihova pakiranja vsebujejo mešanice za pripravo kar 7 obrokov. Spodaj si poglejte Mul’c izdelke in njihove zdrave sestavine.

Hero (oreh)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, orehi iz Mul’c nasada, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Aleš&Nik (lešnik)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio praženi lešniki, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Kavka (kakav)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio kakav in bio kokosov sladkor.

Kokoš (kokos)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio kokos in bio kokosov sladkor.

Sanje (sadje)

Bio ovseni kosmiči, bio polnozrnat pirin zdrob, bio suhe marelice, bio suhe slive, bio suhi datlji, bio kokosov sladkor in bio cimet.

Kaktus (kakavov napitek)

Bio kokosov sladkor in bio manj masten kakav.

Lešnik Instant

Bio ovseni kosmiči, bio kokosov sladkor, bio praženi lešniki in bio kakav.

Kakav Instant

Bio ovseni kosmiči, bio kokosov sladkor in bio kakav.

Jabolko Instant

Bio ovseni kosmiči, bio sušena jabolka v prahu, bio kokosov sladkor in bio cimet.

Bio ovseni kosmiči

Bio mehki ovseni kosmiči iz ekološke predelave.

 

Mul’c prednosti

Mul’c izdelki so hitro pripravljeni, so velik vir beljakovin in imajo visoke prehranske vrednosti.

Oves

Je vir beljakovin in vlaknin. Daje občutek sitosti in poskrbi za bolj urejeno prebavo. V ovsu se nahajajo vitamini A in B, mangan, fosfor, kalij in železo.

Pira

Je prav tako vir beljakovin in vlaknin. Splošno vpliva na naše počutje, zmanjšuje stres in krepi naš imunski sistem. Pomaga pa tudi ohranjati zdrave lase in nohte.

Kokosov sladkor

Je naravni vir mineralov in ima nizek glikemični indeks. Zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, krepi imunski sistem ter pomaga pri ohranjanju zdravih kosti.

Kakav

Kakav ima nizko vsebnost maščob ter vsebuje vrsto antioksidantov in mineralov.

Mul’c orehi

So odličen vir vlaknin in vsebujejo vrsto mineralov. Izmed vseh oreškov imajo orehi najvišjo vsebnost Omega 3 maščobnih kislin in antioksidantov. Izboljšujejo spomin, po nekaterih raziskav pa naj bi orehi pomagali celo pri izgubi kilogramov.

Lešniki

Vsebujejo veliko vitaminov B in E, kar poskrbi za dobro prebavo, zdravo kožo, lase in nohte. Lešniki izboljšujejo spomin in skrbijo za zdrav krvni obtok.

Kokos

Nizka vsebnost ogljikovih hidratov in visoka vrednost beljakovin ter balastnih snovi so prednosti, ki odlikujejo kokosovo moko. Ureja tudi prebavo, skrbi za čiščenje prebavnega trakta in zagotavlja večjo vitalnost.

O PODJETJU

Logo

Za blagovno znamko Mul’c stojiva Tina in Mark, življenjska sopotnika, starša Neže in Nika, velika ljubitelja narave in odlične, zdrave, doma pripravljene hrane.

Žale 19A
1241 Kamnik
Slovenija

Telefon: 031 244 710


Ostale objave

Lepota in zdravje

20 januarja, 2022

Vitamin C

Ste vedeli, da segajo prvi zapiski o boleznih, nastalih zaradi pomanjkanja vitamina C, daleč v čas Egipta, Grčije in Rima? Seveda so bile tudi takrat že številne bolezni povezane z pomanjkanjem tega vitamina, le da težav niso znali pravilno odpraviti. Pojavila se je bolezen skorbut, ke je najbolj prizadela mornarje in morske popotnike, ki so … Continued

Preberi več >

Izobraževanje

13 januarja, 2021

Jezikovna šola Lingula

Jezikovna šola za dobre govor(i)ce Jezikovna šola Lingula ponuja učenje jezika po izvirni in učinkoviti govorni metodi, učite pa se lahko več kot 24 jezikov. V 17 letih delih delovanja je svoje znanje tujih jezikov v Linguli izboljšalo več kot 15.000 tečajnikov. Samozavesten govorec v tujem jeziku lahko postanete z različnimi oblikami učenja – v živo … Continued

Preberi več >