Kdaj da je čas, da zamenjate baterijo v vašem iPhonu?

2 decembra, 2021 | Izobraževanje

Če imate iPhone v lasti več kot eno leto, obstaja velika verjetnost, da je vprašanje o menjavi baterije čisto na mestu. Po navedbah Appla lahko baterija opravi 500 popolnih ciklov polnjenja in praznjenja, pri tem pa ohrani 80 odstotkov prvotne zmogljivosti. Torej, če svoj iPhone polnite vsak dan – ali več kot enkrat na dan – bo baterija morda po tem času začela kazati znake obrabe.

Pazite na naslednje težave, saj kažejo, da je zdaj morda čas za zamenjavo baterije v vašem iPhone-u.

 

Vaš iPhone se nenadoma izklopi

Če se vaš iPhone nepričakovano izklopi, ko je baterija še vedno dobro napolnjena, to ni dober znak.

Čeprav bi lahko bila kriva težava s kalibracijo, ki jo je enostavno rešiti s polnim polnjenjem in mehko ponastavitvijo, je nenaden izklop bolj verjetno posledica izrabljene baterije. Da bi se izognili prihodnjim izklopom, boste morda potrebovali novo baterijo za iPhone.

 

Vaš iPhone deluje samo, ko je priključen

Vaš iPhone naj bi med polnjenjem deloval – vendar ne samo, ko se polni.

Če napravo odklopite iz polnilnika in se takoj ugasne, to ni normalno. Baterija morda ni popolnoma brez življenja, vendar jo boste morali zamenjati, če se želite prenehati zanašati na zunanji vir energije.

 

Vaš iPhone je vroč na dotik

Ko vzamete telefon v roke, ne bi smeli čutiti nobene toplote. Baterija je zasnovana tako, da preprečuje segrevanje v notranjosti.

Če svojo napravo uporabljate za fotografiranje selfijev na soncu ali je na vroč dan sedela na armaturni plošči vašega avtomobila, je verjetno zato vroča. Če pa za vročino nimate razlage, verjetno potrebujete novo baterijo za iPhone.

 

Ali morate zamenjati baterijo?

Oceno in samo vgradnjo baterije lahko prepustite izkušenemu strokovnjaku, ali pa zamenjavo opravite kar sami. Postopek zamenjave traja manj kot eno uro ali dve.

Baterijo lahko hitro in ugodno naročite v spletni trgovini OutletShop.

https://www.outletshop.si/Telefonija/Baterije-za-telefone-c95c82&filter=112

O PODJETJU

Logo

Nagrajena spletna trgovina z izjemno ponudbo baterij, polnilcev, računalnikov, IP nadzornih kamer in druge tehnike po najboljših cenah. Preveri zdaj!

Ulica Franca Baliča 11,
5290 Šempeter pri Gorici,
Slovenija

Telefon: 031 666 309


Ostale objave

Vse kar morate vedeti! Prihajajo hladnejši dnevi. Toda to ne pomeni, da morate svojega otroka imeti zaprtega v hiši in čakati, da hladni meseci minejo. Vi in vaš dojenček se lahko skupaj sprehodite s pomočjo zimske vreče in zimskimi rokavicami, odeje ali podloga za vaš voziček. Kako zimska vreča ogreva vašega otroka? Zimska vreča je … Continued

Preberi več >

Dom in vrt

25 marca, 2021

Hrana za mačke

Kako vem, koliko hrane potrebuje moja mačka? Različne mačke imajo različne prehranske potrebe. Hrana za mačke in njena priporočila so opisana spodaj v članku. Dejavniki, ki jih je potrebno upoštevati Starost in življenjska doba: Mačji mladiči imajo drugačne prehranske potrebe kot odrasle ali starejše mačke. Mačke, ki so breje ali dojijo, imajo prav tako različne … Continued

Preberi več >