eHiša
Dom in vrt

eHiša

Kakšen lastnik stanovanja ste? Nekateri svoje domove uporabljajo zgolj kot zavetje, drugi pa so jih spremenili v raj udobja. Ne glede na to, koliko skrbite za hišo, je skrb za njo, popravila in prenove neizogibna, saj nič ne traja večno. Čez čas boste opazili kapljanje iz stropov, luščenje barve in hrupna vrata.

Če na koncu ignorirate te znake, se pripravite na ogromne račune za popravilo. Se sprašujete, kako vzdrževati svoj dom? V teh zahtevnih časih bi lahko najeman nekoga od zunaj pomenilo veliko tveganje. Zato razmislite o tem, da bi se lotili prenove. Poleg nekaj znanja boste potrebovali tudi ustrezna orodja in opremo. Katero? Ta odgovor boste dobili pri nas!

 

Zakaj prenova in preoblikovanje hiše?

Obstaja nešteto razlogov, da boste morda želeli preurediti ali prenoviti svoj dom, in prav toliko načinov, da se tega lotite. Ne glede na to, ali želite posodobiti svoj tloris, razširiti bivalni prostor za svojo rastočo družino ali si privoščiti na novo prenovljeno glavno suito, lahko vaši načrti za izboljšanje stanovanja vašemu domu pripomorejo k večji vrednosti.

Projekti prenove notranjosti lahko osvežijo videz vašega doma od tal do stropa in so lahko tako preprosti kot prebarvanje sten, posodabljanje svetilk ali dodajanje novih oblog in kalupov. Seveda vam ni treba omejiti svojih idej. Z ustrezno opremo in pravilnim načrtom, so lahko nove omarice za kuhinjo, preoblikovanje kopalnice in celo dodatki sob del načrta, s katerim lahko svojo skoraj popolno hišo spremenite v dom svojih sanj.

Projekti celotnih hiš lahko vključujejo prenove, s katerimi popravijo in posodobijo vaš dom, ne da bi spremenili njegovo strukturo, ter preoblikovanje, ki spremeni notranjo ali zunanjo strukturo hiše. Številni projekti celotne hiše bodo vključevali elemente prenove in obnove, da bi dosegli vizijo lastnika stanovanja. Obnova celotne hiše se pogosto izvaja za zgodovinske domove ali tiste v propadajočem stanju, da bi hišo obnovili v prvotno stanje, ne da bi spremenili njeno strukturo.

 

Obstaja več vrst prenov:

Tajni apartmaji

So podobni majhnemu stanovanju, ki je pritrjeno na ali na isti nepremičnini kot drug dom. Številni se odločijo za namestitev v taščo, ki staršem omogoča, da živijo s svojimi odraslimi otroki, hkrati pa ohranjajo ločene bivalne prostore. Lahko so zgrajeni kot hišni dodatki ali s preoblikovanjem obstoječega območja doma.

Prenova doma za več generacij 

Nekatere družine se poleg tastnih apartmajev odločijo, da bodo domove odprle tudi svojim staršem ali odraslim otrokom, tako da bodo podstrešja preuredili v dodatne bivalne prostore ali v svoj tloris dodali enega ali več dodatnih apartmajev.


Prenove kuhinje

Kuhinja je srce doma, zato ni čudno, da je toliko lastnikov domov obnovo kuhinje postavilo na vrh seznama opravkov. Ne glede na to, ali se ob koncu tedna odločite za prebarvanje in obnovo sten in omar ali pa zamenjavo napeljave, obloge in naprave od tal do stropa, lahko prenova vaše kuhinje vdahne novo življenje vašemu domu.

Prenove domačih pisarn in spalnic

Če so vaši otroci na fakulteti, vendar so bile njihove sobe zasnovane, ko so bili v plenicah, je morda čas, da osvežite ali preuredite svoje spalnice. Ne glede na to, ali razmišljate o predelavi neuporabljene spalnice v telovadnico ali pisarno ali želite posodobiti zastareli slog svojega glavnega apartmaja, lahko obnova spalnice v vaš prostor vnese nov videz in novo uporabo.

Prenove kopalnic

Lahko vključuje karkoli, od posodabljanja barv in strojne opreme do zamenjave talnih in stenskih ploščic, nadgradnje kadi in nečimrnosti ter zamenjave novih pip, armatur in razsvetljave.

Prenove kleti in mansarde

Če ima vaš dom nedokončan prostor na podstrešju ali v kleti, vas morda srbi, da bi bolje uporabili vse te kvadratne metre. Namesto da bi te površine uporabljali za shranjevanje, vam lahko obnova podstrešja ali kleti pomaga, da označite enega ali več predmetov na seznamu želja. Neuporabljeni podstrešni prostor lahko pretvorite v dodatno spalnico, igralnico ali domačo pisarno. Medtem bi lahko popolnoma dokončana klet dala vaš prostor za novo pralnico, družinsko sobo ali igralnico.

Obnova družinske sobe

Če se v vaši družinski sobi nabira prah, medtem ko se vaša družina zbira drugje, je morda čas za posodobitev, da bo prostor bolj privlačen. Barvanje sten in zamenjava starih preprog ali tal bi lahko naredilo prostor bolj vabljiv, medtem ko namestitev novih oken in obdelava oken lahko odpravi prepih in bleščanja.

 

Na kaj morate biti previdni pri prenovi ali preoblikovanju hiše?

 

– Ujemanje sloga in materialov, ki so že uporabljeni v hiši, ali dodajanje nečesa drugačnega (vendar vseeno v idealnem primeru komplementarno)

– Ali je čas za zamenjavo elementov v stari hiši, na primer lesenega pohištva za aluminijasto pohištvo; posodobitev kopalniške opreme, nove ploščice

– Dodajanje novih tehnologij, na primer računalniških kablov ali talnega ogrevanja pri zamenjavi ploščic (zelo priporočljivo)

– Premikanje sten

– Retro-fit izolacija (zelo priporočljivo)

– Dodajanje pomnilnika (zelo priporočljivo)

– Ali res želite prilagoditi svetlobno opremo in kopalniško opremo starim slogom, ki prevladuje v hiši, ali bi morali uporabljati sodobne predmete

 

Kako vam izdelki eHiša lahko pomagajo ?

EHiša je tu, da pomaga lastnikom stanovanj oživiti kopalnice in pomaga gradbenikom pri njihovih projektih. Ponosni smo, da našim strankam ponujamo odlično nakupovalno izkušnjo, ki ponuja popolno lokacijo kakovostnih izdelkov in izjemne storitve za stranke za vaše popolno udobje.

EHiša je zavezana k temu, da nudi dostopne cene, ki ne bodo zmanjšale kakovosti vaših stanovanjskih potrebščin. Ne glede na to, ali iščete pohištvo, okovje, zaslone ali kaj drugega, ste lahko prepričani, da bo vaš izdelek  izdelan iz materialov najvišjega možnega standarda. Osebno skrbimo, da so izdelava  in montaža naših izdelkov v vaše zadovoljstvo.

Naša obsežna ponudba  vključuje: kopalniško pohištvo, gospodinjske aparate, stvari za ogrevanje in hlajenje, inštalacije, opremo za delavnice, vrt in okolico, gradbene materiale ter opremo katera je potrebna, da bi kvalitetno uživali v času k ga imate z družino – oprema za pripravo žara, bazeni in jakuzzi-ji, kampiranje in ostalo, ter seveda neizogibna oprema za dom in nego.

 

EHiša – Splošna ponudba

Ehiša ima V ponudbi stranišča in ogledala, vključno z LED ogledali, pa tudi omarice za ogledala, grelnike za brisače in vrsto kopalniških dodatkov, kot so držala za brisače in stranišča, kljuke za ogrinjala, tehtnice in drugo. Končno lahko svoj projekt kopalnice dopolnite z ogrevanjem, kanali in prezračevanjem, tako da bo to na enem mestu za vse vaše potrebe v kopalnici.

Med dodatki za kopalnico je mogoče najti številne izdelke, ki olajšajo vsakodnevne opravke v kopalnici. Imamo izdelke za vsak okus in za vsak proračun. Poleg tega, široko paleto kuhinjskih aparatov, da kuhinji dodate želen pridih.

Grelniki za vodo, opekači kruha, aparatom za kavo, štedilniki in še več lahko najdete idealne gospodinjske aparate, ki vam ustvarijo idealno kuhinjsko opremo. Od radiatorjev različnih modelov do ekspanzijskih posod in vse kar pride vmes. Ko govorimo o vrtu in okolici, imamo v ponudbi vse od kosilnic in žag do različnih drugih vrst vrtnega orodja, in vsega kar vam pride na pamet pri misli na urejanje vašega vrta.

Ne glede na to, ali želite spomladansko očistiti svoj dom ali preprosto potrebujete izdelke za tedensko čiščenje, na eHiša poiščite rubriko »Dom in nega«  in našli boste pravi izdelek za svoje potrebe. In na koncu, seveda, celotna paleta izdelkov kateri vam bojo pokazali še eno lepšo stran uživanja na prostem.

 

Dodatna vprašanja in nasveti

Pri eHiši se radi pogovarjamo s strankami, da bolje predstavimo celotno ponudbo izdelkov in jim pomagamo pri odločitvi, s katero bodo zadovoljivo izpolnjene vse njihove potrebe. Zato lahko v primeru kakšnih dvoumnosti ali težav, pišete na e-pošto [email protected] ali pokličete na telefon 031 558 676.