Tečaj angleščine za otroke
Izobraževanje

Tečaj angleščine za otroke

Razlogov za zgodnji vpis na jezikovni tečaj je resnično veliko. Otroci so namreč kot spužvice, ki hitro vsrkajo nove besede in lažje osvojijo tudi pravilno izgovorjavo. Prav tako so otroci pri učenju bolj sproščeni, saj še niso razvili strahu pred tujim jezikom in se ne bojijo, da bi uporabili napačno besedo. Mora pa biti tečaj angleščine za otroke zasnovan na zabaven in zanimiv način, saj otroci drugače hitro izgubijo pozornost in se na tečaju začnejo dolgočasiti. Na sproščenih tečajih v zabavnem okolju v jezikovni šoli Lingula bomo vašim otrokom pomagali, da bodo pogumno stopili na pot večjezičnosti.

 

Tečaji na različnih ravneh in za različne starosti

Tečaji angleščine za otroke v Linguli potekajo v različnih oblikah in na različnih ravneh, odvisno od starosti otrok, predznanja in želene oblike učenja. Starši lahko tako izbirate med celoletnimi tečaji ali poletnimi počitnicami, med bralnimi pravljičnimi uricami, individualnim učenjem ali učenjem v skupinah. Skupine tečajnikov so vselej majhne, da se lahko učitelj posveti vsakemu učencu ter vsem omogoči dovolj priložnosti za pogovor, ustvarjalnost in predstavitve.

Če se je vaš otrok z angleščino že srečal in ne veste, kateri tečaj bi bil pravi zanj, pa vam omogočamo tudi brezplačno umestitveno svetovanje. Po pogovoru z izkušeno učiteljico boste zagotovo našli tečaj, ki bo vašemu otroku najbolj pisan na kožo.

 

Sorojenci lahko tečaj obiskujejo hkrati

Odločitev, da otroka vpišemo na jezikovni tečaj, ni preprosta, saj tudi staršem to prinaša dodatno obveznost. Če imate večjo družino in bi radi vse svoje otroke vpisali na tečaj angleščine za otroke, vam v jezikovni šoli omogočamo, da sorojenci tečaj obiskujejo hkrati. V Linguli namreč sočasno potekajo tečaji za otroke različnih starosti, zato ne boste izgubljali časa z reševanjem logističnih težav. Če bi radi preverili, kako poteka učenje po učinkoviti metodi Lingula Kids™, pa svoje otroke lahko pripeljete tudi na brezplačne predstavitvene ure.