GS Fitness
Uncategorized @sl

Prednosti ponudbe »GS FITNESS«

Oprema za vadbo mora delovati tako trdo kot vi. Da, videti bi moralo. Navsezadnje je to še en motivator, ki vas spodbudi k gibanju. Toda bolj kot to bi se moralo fizično (ne samo psihološko!) dobro počutiti. Če vam vadbena oprema povzroča neprijetne treninge, je veliko večja verjetnost, da boste nehali ali se počutite samozavestni ali omejeni pri tem, kar lahko počnete med vadbo. Dejansko so popolna oblačila za vadbo takšna, na katera pozabite, ko začnete vaditi.

Ponudba GS Fitness

Tukaj je torej nekaj, na kar morate biti pozorni pri nakupu oblačil za vadbo, in so to prav tisti razlogi zakaj je tukaj GS Fitness in njegova posebna ponudba.

Udobje in izboljšan obseg gibanja

Prepričajte se, da vam aktivno nošenje dobro ustreza, da preprečite draženje kože ali boleče drgnjenje in omogočite svobodo gibanja. Široka oblačila se lahko ujamejo na opremo, preveč oprijeta vam lahko omejijo obseg gibanja in zadnja stvar, ki jo želite imeti pri pasu navzdol, je, da se zgornja vožnja dvigne po hrbtu. Razširljiva tkanina, je kot nalašč za treninge, ki zahtevajo širok spekter gibanja in raztezanja, naj bodo to pljuči, joga ali plavanje. Torej, če se vam prilegajo kot rokavice, vam omogočajo neomejeno gibanje, se počutite samozavestno, potem bravo, izbrali ste pravilno svojo vadbeno opremo!

Sposobnost odvajanja znoja

Hvaležni boste, da ste bombažno majico pustili doma, saj bombaž zlahka vpija znoj in zadržuje vlago, tako da se počutite mokre, težke in lepljive. Bodite pozorni na lahke, zračne in prepojne tkanine. Wicking je sposobnost preusmerjanja znoja s kože in izhlapevanja skozi površino tkanine. Tako se boste počutili sveže, suho in prijetno med vadbo in po njej. Ne samo to, ti pomagajo ostati hladnejši v poletni vročini in pozimi toplejši.

Ustrezna in trdna podpora

Ženske bodo to dobile – dobro nameščen športni modrček z veliko podporo je nujno potreben, če nameravate izvajati vaje z velikim vplivom. Bolje bi bilo, da se izognete ponižujočim poskakovanjem v prsih in bolečinah v hrbtu ter raztegnete nosilne strukture svojih dvojčkov. Preizkusite našo bogato ponudbo šprtnih modrčkov in boste najdle popoln športni modrček zase.

Vidnost in varnost

To je še posebej pomembno, če redno vadite pred sončnim vzhodom, ponoči ali na slabo osvetljenih poteh. Če nosite svetlo, odsevno opremo, boste pozorni na varnost drugih udeležencev v prometu in sebe. Torej, naslednjič, ko tečete ali kolesarite ob zori ali mraku, ne pozabite, da je ključnega pomena, da vas se vidi!

Izboljša krvni obtok in po okrevanju

Medtem ko povečujete porabo kalorij, kri črpa kisik v mišice, mlečna kislina pa nastaja kot stranski produkt. To pogosto povzroči bolečino, utrujenost in krče. Zahvaljujoč inženirjem tkanin kompresijska oblačila spodbujajo pretok krvi in ​​zmanjšujejo kopičenje mlečne kisline. Ta ponudba vključuje kompresijske nogavice, tele rokave, kratke hlače, polne nogavice in srajce.

Izkazalo se je, da ta oblačila več kot le objamejo na pravih mestih. Lahko kompresijska oblačila pomagajo izboljšati zmogljivost in okrevanje mišic. Ta oblačila nudijo tudi dodatno podporo mišicam in sklepom ter naj bi zmanjšala mikro poškodbe mišic in lahko pomagajo pri preprečevanju ali lajšanju poškodb, povezanih z nenadnimi, nenadzorovanimi gibi, ki se lahko pojavijo med vadbo.

Preprečevanje poškodb

Pomembnosti opreme, ki ustreza dejavnosti, ni mogoče preveč poudariti. Na primer oblazinjene kolesarske kratke hlače lahko naredijo daljše vožnje s kolesom bolj udobne in z uporabo rokavic v telovadnici ali med plezanjem po skalah vaše dlani ščitijo pred nastankom žuljev.

Zaščita

Če želite zaščito pred soncem brez posebne opreme, se odločite za oblačila s tesnejšimi tkaninami iz sintetičnih tkanin. Nošenje vizirja ali kape bo tudi pomagalo zaščititi obraz pred bleščanjem in sončnimi žarki. Prekrivanje pri vadbi na prostem, zlasti ob hladnih jutrih, je morda dobra ideja, da vas ne ozebe in vam omogoča, da pred ogrevanjem odlepite predmete. Če se zaščitite pred soncem, preprečite prodiranje hladnega vetra in prodor vode skozi oblačila, lahko usmerite vso svojo energijo in se osredotočite na svoj trening, medtem ko ste v miru s seboj in naravo.

GS Fitness

Torej, tu ste, sede  razlogov, zakaj je prava aktivna oprema pomembna. Če nosite pravo opremo za vadbo, ne samo, da izgledate in se počutite dobro, ko vžgete te kalorije ali tonirate svojo postavo, povečuje vaše samozavest za odličen trening in na koncu vadbe boste se počutili neverjetno, in seveda kot pravi GS FITNESS ( GET IN SHAPEv formi.